Pro Bio Geur Neutraal

 

Toepassing

 

RBMS heeft een nieuw product voor uw bedrijf, om de geur neutraal te maken en neutraal te behouden,

in afvalbakken, afvalcontainers, afvoerputten, afvoerleidingen, vetvangputten, toilet-potten, wc-wanden/vloeren.

RBMS Pro Bio Geur Neutraal is een ontgeuringsproduct voor dagelijks gebruik, op basis van ongevaarlijke (veilige) bacterie-sporen en het bevat tevens een aangenaam en veilige geur, om de oppervlakte tevens direct geur neutraal te maken.

 

Eigenschappen

 

RBMS Pro Bio Geur Neutraal verdrijft permanent hinderlijke stank veroorzaakt door urine en ontlasting in toiletten, sanitair ruimtes wand en vloertegels en afvoerleidingen en bij organisch afval, plantaardig afval in afvalbakken en containers. Dit product is zeer veilig voor de gebruiker en voor het milieu, zeer milieu vriendelijk. Door meerdere keren per week gebruik te maken van dit product, voorkomt u verstoppingen in uw afvoerputten, afvoerleidingen, vetvangput en kunt voorkomen dat uw afvoerleidingen mechanisch gereinigd moeten worden.

 

Gebruiksaanwijzing

 

Verdun 40 mililiter RBMS Pro Bio Geur Neutraal met 10 liter water (1 liter product met 250 liter water) en vervolgens vernevelen met een trixspray of met een nevelspuit van 5 of 10 liter, op het oppervlak. Bij extreme vervuiling een piekdosering gebruiken, van maximaal 1 op 10 in een trixspray.

De bacterie-sporen gaan in de verdunde oplossing samen met de voedingsbodem op het oppervlak bacterien/micro-organismen produceren en deze gaan zich vermenigvuldigen. Om te kunnen eten, gaan deze (goede/veilige) bacterien enzymen produceren, deze enzymen breken de afvalstoffen af in hapklare brokken voor de bacterien/micro-organismen. Doordat de micro-organismen zich aan de kern van de vervuiling hechten, worden de geurstoffen en de vervuiling geheel afgebroken.

 

Opmerkingen

 

Niet gebruiken op de oppervlakte die direct in aanraking komt met levensmiddelen, zoals werktafels, weegschalen, snijmachines, omdat de keuringsdienst geen onderscheid maakt tussen goede of slechte bacterien. Er zouden bij het gebruik te veel (goede) bacterien achterblijven in de beschadigingen in het oppervlak, wat bij een controle op de hoeveelheid bacterien door de keuringsdienst gezien wordt als schadelijk.