RBMS Pro Bio Vloerreiniger

 

 

Toepassing

 

RBMS heeft een nieuw product, om de vloeren binnen uw bedrijf veilig, hygienisch en milieu-vriendelijk schoon

te maken, de geur neutraal te maken en neutraal te behouden op vloeren, in afvoerputten, afvoerleidingen, vetvangputten, sanitair-vloeren/wanden, keuken-vloeren en wanden onder de werkbanken.

RBMS Pro Bio Vloerreiniger is een vloerreiniger voor het dagelijks reinigen van uw vloeren, op basis van ongevaarlijke (veilige) bacterie-sporen en oppervlakte-actieve stoffen voor directe reiniging van de vloer.

Het bevat tevens een aangenaam en veilige geur, om de oppervlakte direct geur neutraal te maken.

RBMS Pro Bio Vloerreiniger is juist bedoeld voor bedrijven die levensmiddelen produceren, verwerken of verkopen, dieren verblijfplaatsen, sanitair en keukens van sport-verenigingen, restaurants, cafe’s, cafetaria’s, bakkerijen, slagerijen, supermarkten, magazijnen, sanitair en keukens van instellingen.

 

 

Eigenschappen

 

RBMS Pro Bio Vloerreiniger verdrijft permanent hinderlijke stank veroorzaakt door vervuiling in de voegen en beschadigingen op uw vloeren en in afvoerleidingen, tijdens en na het reinigen en het lozen van het vuilwater. Dit product is zeer veilig voor de gebruiker en voor het milieu, zeer milieu vriendelijk.

Door meerdere keren per week gebruik te maken van dit product, voorkomt u verstoppingen in uw afvoerputten, afvoerleidingen, vetvangput en kunt u voorkomen dat uw afvoerleidingen mechanisch gereinigd moeten worden.

 

Gebruiksaanwijzing

 

Verdun 40 mililiter RBMS Pro Bio Vloerreiniger met 10 liter water (1 liter product op 250 liter water) 

Verdunnen kan handmatig met een dispenserpomp op de kan, 1 tot maximaal 2 maal drukken per 10 liter water.

Of automatisch verdunnen met behulp van een mix-unit / doseer-unit, kan naar behoefte worden ingesteld.

Handmatig aanbrengen op het (vloer) oppervlak, of in de schoonwatertank van een schrob-zuigmachine.

Het (vloer) oppervlak vervolgens inschrobben, moppen, dwijlen, handmatig of met een schrob-zuigmachine.

Niet direct droog-zuigen (zuigmotor op de schrob-zuigmachine uit) enkele minuten laten inwerken, niet direct droog trekken, dit kan wel bij een zeer lichte vervuiling. Na enkele minuten inwerken, droog trekken of zuigen.

De bacterie-sporen gaan in de verdunde oplossing samen met de voedingsbodem in de voegen en de beschadigingen in de vloer, bacterien/micro-organismen produceren en deze gaan zich vermenigvuldigen.

Om te kunnen eten, gaan deze (goede/veilige) bacterien enzymen produceren, deze enzymen breken de afvalstoffen af in hapklare brokken voor de bacterien/micro-organismen. Doordat de micro-organismen zich aan de kern van de vervuiling hechten, worden de geurstoffen en de vervuiling geheel afgebroken.

 

Opmerkingen

 

Niet gebruiken op de oppervlakte die direct in aanraking komt met levensmiddelen, zoals werktafels, weegschalen, snijmachines, omdat de keuringsdienst geen onderscheid maakt tussen goede of slechte bacterien. Er zouden bij het gebruik te veel (goede) bacterien achterblijven in de beschadigingen in het oppervlak, wat bij een controle op de hoeveelheid bacterien door de keuringsdienst gezien wordt als schadelijk.